DENİZLİ / KALE - Ethem ÖZSOY Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ethem ÖZSOY Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
CUMHURİYET MAH. ALBAYRAK SK. ETHEM ÖZSOY ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 KALE / DENİZLİ
Vizyon
ETHEM ÖZSOY ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNİ —SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİYLE FARK EDİLEN, —MESLEKİ EĞİTİMDE VE ORTA ÖĞRETİMDE KALİTESİYLE ADINDAN SÖZ ETTİREN —DİĞER ÇOK PROGRAMLI LİSELERE BAŞARI VE FAALİYETLERİYLE ÖRNEK OLAN, —ÇEVRESİNE ÖRNEK OLAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN, —AVRUPA BİRLİĞİ SEVİYESİNDE EĞİTİM İMKANLARINA SAHİP, —TEKNOLOJİYİ TAKİP EDEN, BÖLGENİN MESLEKİ EĞİTİMDE VE ORTA ÖĞRETİMDE EN ÖNEMLİ OKULU YAPMAKTIR
Misyon
BİZLER, ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİNE GÜVENEN KİŞİLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK, ORTALAMA GENEL KÜLTÜR SEVİYESİNE SAHİP OLMALARINI SAĞLAMAK, ÖZGÜRLÜKLER VE DEMOKRASİYİ ÖZÜMSEMİŞ İNSANLAR OLARAK YETİŞMELERİ İÇİN GEREKLİ VİZYONU VERMEK VE HAYATA HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIRIZ.
Başarılar
AKADEMİK BAŞARISI İYİ DURUMDADIR. SPORTİF ALANDA KIZLARDA MASA TENİSİ İL 2.´LİĞİMİZ VARDIR.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ NORMAL
Ulaşım
BELEDİYEYE AİT SERVİS ARAÇLARI İLE ÖĞRENCİLERİN ULAŞIMI SAĞLANMAKTADIR. KÖYLERE TAŞIMALI EĞİTİM SAĞLANMAKTADIR.
Belediye servisleri her sabah ve akşam öğrenci servisine devam etmektedir.
OKUL ÇEVRESİNDE CUMHURİYET Y.B.O ve ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ BULUNMAKTADIR
İL MERKEZİNE 68 KM İLÇE MERKEZİNE 1 KM UZAKLIKTADIR.
34 + 34 = 68 9.sınıf
Taban: 215 Tavan: 423
Max puan: 240
Sportif Etkinlikler
SINIFLAR ARASI FUTBOL - VOLEYBOL - BASKETBOL TURNUVALARI MASA TENİSİ TURNUVALARI BADMİNTON TURNUVALARI
TÜBİTAK 4006 PROJE TEKNOFEST
Proje Çalışmaları
9 MAYIS 2018 TARİHİNDE OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM FUARI YAPILMIŞTIR. 2021 YILINDA YAŞAM TOPRAKTAN BAŞLAR GENÇLİK PROJESİ GERÇEKLEŞMİŞTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
AÇIK KAYNAK KODLU İŞLETİM SİSTEMLERİ ve ERKEN OKUL TERKİ KONULU AB PROJE BAŞVURUSU YAPILDI. ANCAK 2016 YILINDA PROJE BAŞVURUMUZ KABUL EDİLMEDİ. ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Diğer Hususlar
Okulumuz genç, dinamik kadrosu ile eksiksiz branş öğretmenleri ile Eğitim Öğretime devam etmektedir. Okul formamız siyah kumaş pantolon üzerine beyaz tshirt/sweatshirt şeklindedir.