DENİZLİ / KALE - Ethem ÖZSOY Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÇEDES PROJESİ KİTAP DAĞITIM ETKİNLİĞİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASI

Mrt

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır derler , peki ya acılar... Bir insan başkasının acısını duyabiliyorsa insandır. Ülkemiz maalesef yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden birini yaşadı. Bu depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyoruz. Bizler de bu acılara ortak olup bir nebze de olsa acıları hafifletmek için okul olarak öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte güzel bir çalışma yaptık. Çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencilerimiz deprem bölgesindeki kardeşleri için tek tek oyuncaklarını dikip özenle paketlediler. Bunun yanında acil ihtiyaçlar içinde paketlerimizi tüm öğrencilerimiz kardeşleri için paketleyip hazırladılar.Böyle duyarlı öğrencilere sahip olmak,bu ekibin bir parçası olmak bizleri ayrıca onura etti . Umarım bu oyuncaklar gittiği yere bol gülücük ve neşe götürür,yapılan yardımlar sizlere nefes olur.

Mrt

Prof. Dr. Meltem Ucal'ın Türkiye koordinatörlüğünü yaptığı ve üniversitemiz ile birlikte İtalya, Yunanistan, Portekiz, Letonya ve Romanya'dan beş farklı kurumun dahil olduğu Good DEEDs – Digital Energy Efficiency Designers başlıklı Erasmus+ Key Action 2 (KA226) projesi için meslek lisesi öğretmenleri ve ilgililerle bir araya geldi. Okulumuzda projede katkı sunmak için çalışmalara başladı.

Öğrencilerimizle karbon ayak izi, enerji verimliliği üzerine araştırmalar yaptık. Okul panomuza bilgilendirici bir pano hazırladık.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından okul koridorumuza  hem onların hemen ulaşabileceği hem de evde bulunan malzemelerle geri dönüşüm kütüphanesi yaoıldı. Okumak aydınlanmaktır.

Mrt

İhtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç kişilerin; İncitilmeden, kalplerini kırmadan yardım

edilmesi, Hayata tutunmalarına katkıda bulunulması,

Toplumda; Yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik

duygularının geliştirilmesi suretiyle toplumsal duyarlılığın artırılması, Mesleki ve Teknik

Anadolu liselerinin tanıtılması, öğrenci ve öğretmenlerimizin toplumla bütünleştirilmesi hedeflenmektedir.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ilçe gösterisi bu sene okulumuz tarafından gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz Sevinç Şen ve Gözde Şahin'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin gayretleriyle mükemmel bir program oldu.

Mrt

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı Kütüphaneleriyle Yaşayan Projeler kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu panel düzenledik. Bu konuda çalışma yapan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı Kütüphaneleriyle yaşayan okullar projesi kapsamında okul kütüphanemizde öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin sesinden şiir dinledik.

Mrt

Ülkemizin topraklarında tarih boyunca büyük acılara neden olan deprem gerçeğine, her yıl 1-7 Mart 'Deprem Haftası' ile dikkat çekiliyor. Depreme hazırlığa odaklanan özel hafta, bu sene "2022 Afet Tatbikat Yılı" ile birleşti. Bu kapsamda Türkiye'deki tüm okullarda, 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" okulumuzda yapıldı.

Mrt

Kütüphaneleriyle Yaşayan Okullar Projesi kapsamında Bir Yazar Bir Şair Etkinliği okul kütüphanemizde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Yeşilay Haftası bünyesinde TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) Derneğinin "Dünyanın İki Yüzü" etkinliği uygulanmıştır.

Şbt

Güvenli İnternet Günü (GİG)*, ortaya çıkan çevrimiçi sorunlara ilişkin farkındalığı artırmak, İnternet'i çocuklar ve gençler için daha güvenli ve daha iyi bir yer haline getirmek için her yıl kutlanmaktadır. Güvenli İnternet Günü'nün 19'uncusu, bu yıl 8 Şubat 2022 Salı günü gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz hijyen standartlarına uyarak Okulum Temiz Belgesini almıştır. Yönetici ve personellerimize sonsuz teşekkürler.

May

Mesleki ve Teknik Eğitim tanıtım çalışmaları kapsamında okulumuzun alanlarını tanıttık.