DENİZLİ / KALE - Ethem ÖZSOY Çok Programlı Anadolu Lisesi

Good DEEDs: Digital Energy Efficiency Designers başlıklı Erasmus+ Key Action 2 (KA226) projesinde BİZDE VARIZ !

Prof. Dr. Meltem Ucal'ın Türkiye koordinatörlüğünü yaptığı ve üniversitemiz ile birlikte İtalya, Yunanistan, Portekiz, Letonya ve Romanya'dan beş farklı kurumun dahil olduğu Good DEEDs – Digital Energy Efficiency Designers başlıklı Erasmus+ Key Action 2 (KA226) projesi için meslek lisesi öğretmenleri ve ilgililerle bir araya geldi. Okulumuzda projede katkı sunmak için çalışmalara başladı.

Öğrencilerimizle karbon ayak izi, enerji verimliliği üzerine araştırmalar yaptık. Okul panomuza bilgilendirici bir pano hazırladık.

01-03-202301-03-2023

Yayın: 01.03.2023 - Güncelleme: 01.03.2023 15:56 - Görüntülenme: 141
Kaynak: https://feas.khas.edu.tr/events/gooddeedsdijitalenerjiverimliligitasarimcilaritanitimveegitimtoplantisi